Conjuncție Marte-Uranus. Furtună în viețile a patru zodii
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Previziuni astrale. Pe 14 și 15 iulie ne vom confrunta cu o conjuncție explozivă, cea dintre Marte și Uranus. 

Pe 14 și 15 iulie, astrele ne pregătesc un aspect exploziv: Conjuncția Marte-Uranus!

Marte tranzitează semnul Taurului până pe 20 iulie! Marte este agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări. Vom deveni extrem de nerăbdători.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”, unde anume ar fi cazul să frânăm, să ne oprim puțin.

Uranus este planeta care aduce schimbări. Și nu ne întreabă dacă le vrem sau nu. Să nu uităm că simbolizează tot ce este revoluționar, ieșit din tipare. Nu îl interesează regulile și vrea tot ce este diferit. De asemenea, Uranus ne vorbește despre independenta, nonconformism, surpriză și neobișnuit. Uranus este în al doilea semn din zodiac, cel al Taurului, până în 2026. 

Întâlnirea celor doi aștri va aduce surprize celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion. Vărsător. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția se petrece în casa a doua. Deoarece casa a doua reprezintă talentele și abilitățile tale, precum și condiția ta financiară, s-ar putea să ai parte de cheltuieli impulsive. Această conjuncție poate aduce evenimente și decizii bruște despre cum îți gestionezi banii, încurajându-te să iei măsuri îndrăznețe și să fii deschis la idei diferite. 

Taur/Ascendent în Taur

Această conjuncție poate aduce multe evenimente subite legate de schimbări sau decizii care încurajează independența și luarea unor acțiuni îndrăznețe, prin îmbrățișarea unor idei inovatoare. Pe de o parte, poți experimenta conflicte cu oamenii care nu sunt de acord cu noul tu sau nu sunt obișnuiți cu tine în această nouă formă, cu independența ta. Este momentul în care spui: „Acceptă-mă așa cum sunt!.” 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest eveniment aduce schimbări și evenimente neașteptate. Necesită afirmarea independenței și inițierea schimbării. Vei fi tu cel care va trebui să conducă aceste schimbări, eliberându-te de tiparele vechi și adoptând o nouă abordare. Energia acestei conjuncții poate duce la conflicte de voință între ceea ce vrei tu și ceea ce au transmis generațiile anterioare.

Citește previziunile complete pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel