Data actualizării:
Data publicării:

Conjuncția Venus-Marte, UIMITOARE pentru o ZODIE: Ești primul vizat! E nevoie să faci ceva pentru TINE!

Autor: Georgiana Ioniță | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 14-20 februarie. Unsplash.com/ autor Ivana Cajina
Horoscop 14-20 februarie. Unsplash.com/ autor Ivana Cajina
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS, vine cu previziunile astrologice pentru săptămâna 14-20 februarie 2022. 

Conjuncția Venus-Marte în Capricorn vine cu schimbări majore, pentru toate zodiile.


Pentru berbeci, această săptămână are potențialul de a deveni extraordinară, asta dacă reușesc să-și țină nervii în frâu și să nu intre în conflicte cu șefii și cu autoritățile. 


Horoscop 14-20 februarie - Berbec și Ascendent în Berbec

”Conjuncția asta este uimitoare pentru tine. Marte lângă Venus. Marte e guvernatorul tău, Venus e guvernatorul relațiilor. Tu ești primul vizat la a depune timp, la a depune eforturi, în a îmbunătăți statutul tău relațional. Dacă ești singur, în a te bucura de tine, în a face ceva concret, nu doar să mergi la serviciu, să faci drumuri, să pierzi timp. E nevoie, săptămâna viitoare, să faci ceva pentru tine. 

Toate aceste aspecte despre care eu îți povestesc, în casa a 10-a, adică, Mercur iese din retrogradare, dar rămân acolo Marte, Venus și Pluto - aceste aspecte presupun la o anumită efervescență, în momentul în care discuți cu superiori. Sun momente în care îți spun că ar trebui să faci niște lucruri, tu vei intra în acel mod de „nu mai fac”, după care îți dai seama că poți să o faci și începi să te implici. 

Dacă mai ții minte horoscopul anual, îți spuneam că în prima parte a anului ar fi de recomandat să faci un pas în spate. Dar acest pas în spate să nu vină la modul că e dezastru. Nu, e un moment în care te recalibrezi, te reconstruiești. Încearcă să nu forțezi nimic, dacă vorbești cu șefii, dacă vorbești cu o autoritate, lasă-i să-și spună părerea. Pe moment, bineînțeles, te vei frustra, te vei enerva, dar te vei duce acasă, te vei liniști și îți vei da seama că au și ei dreptate. Dar în momentul acela, să nu sari la gâtul lor, nu te enerva mai mult decât este cazul. 

E timpul să faci un pas în spate

Soarele va intra în Pești. Vine o perioadă în care trebuie să vă și odihniți. Dacă ați început anul în trombă, că Marte a fost în Săgetător, acum trebuie să faceți un pas în spate, pe bune. Mai ales până la echinocțiul de primăvară, spre sfârșitul lunii martie, când Soarele va intra în semnul vostru


Ocupați-vă săptămâna aceasta de construcția relațiilor și încercați să nu intrați în conflicte. 

Poate fi o săptămâna cu multe ambiții profesionale, în care să îndrăzniți. E adevărat, veți trece peste anumite persoane care și-au setat anumite deadline-uri și voi rezolvați lucrurile mai repede sau găsiți soluții, vă implicați sau veniți cu idei la care nu s-a gândit nimeni. Profesional, este o perioadă importantă, atâta timp cât nu vă certați cu oamenii din jur. 

Dacă aveți chef să vă contraziceți, acele 10 minute, 15 minute, și nervii pe care îi aveți după ce terminați acea discuție, reprezintă consum inutil de timp. Vă certați cu ei în capul vostru, comentați, vă contrați, dar apoi vă gândiți „e mai degrabă orgoliul meu. Hai să văd ce se poate face cu ce mi-au zis persoanele acestea care poate știu mai bine despre ce e vorba”. E greu pentru un nativ cu marcaj de Berbec în astrogramă să considere că alții știu mai bine. Și voi știți, dar vin situații, ca acestea, în care nu le puteți cunoaște pe toate”, sunt previziunile Danielei Simulescu pentru Berbeci și cei cu ascendentul în Berbec. 

Vezi aici emisiunea integrală cu previziunile pentru săptămâna Horoscop 14-20 februarie:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel