Maraton științific la Parlament. Dr. Cătălina Poiană: O mare desfășurare de forțe. Speakeri de renume mondial
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Eveniment de mare anvergură la Palatul Parlamentului în aceste zile! 

Cea de-a XI-a Ediție a Congresului Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București se desfășoară în perioada 26-28 Octombrie 2023, în format fizic la Palatul Parlamentului. La eveniment a fost prezentă și dr. Cătălina Poiană.

"Mă bucur să fiu la acest congres care se desfășoară sub deviza "Inițiere, Evoluție, Excelență". Este o mare desfășurare de forțe, este un maraton științific care se va desfășura pe parcursul a trei zile în care speakeri de renume mondial din România și din străinătate vor aduce cele mai noi informații din domenii de mare interes. Vor fi multe discuții legate de activitatea clinică, schimburi de experiență - o oportunitate pentru tinerii medici de a socializa, de a discuta, de a relaționa și de a se pune la punct cu o serie întreagă de informații din domeniul medical.

Este foarte bine că putem, după acești ani de pandemie, să reluăm și întâlnirile în format fizic. Acest congres se desfășoară, de fapt, într-un format hibrid. Unii participanți sunt înregistrați online iar o serie sunt aici, fizic. În permanență, în cele trei zile cât va dura congresul, lucrările se vor desfășura simultan în cinci săli ceea ce denotă un mare volum de cunoștințe care vor fi îndreptate către tinerii medici. Educația medicală continuă reprezintă pentru noi o prioritate!" a declarat prof. dr. Cătălina Poiană, prorector la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila".

Citește și Rafila își pune speranța în noile generații de medici și farmaciști

Congresul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, aflat la a XI-a ediție, se desfășoară începând de joi la Palatul Parlamentului, cu transmisie online pe platforma www.congresumf.ro, și continuă până sâmbătă inclusiv. 

Programul științific al Congresului UMFCD poate fi consultat pe: https://www.congresumf.ro/program/ 

Evenimentul este creditat cu 18 credite Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România, 24 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor Stomatologi din România și 40 ore de educație Farmaceutică Continuă de Colegiul Farmaciștilor din România.

Anul acesta, Congresul găzduiește și o miniconferință a proiectului Alliance4Life, dedicate medicinei personalizate, cu 15 invitați din străinătate. Toți participanții la Congres sunt bineveniți și la acest eveniment.

Programul se găsește pe https://www.congresumf.ro/miniconferinta/ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel