Congres PSD: Ce recomandări face Dragnea. "Respectați presa!"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Delegații veniți vineri la Congresul PSD au primit o mapă care conține o serie de recomandări făcute de Secretariatul General al partidului (SG-PSD). Social-democraților li se cere să nu trateze jurnaliştii prezenţi la congres cu ostilitate sau aroganţă, indiferent de publicaţia de care aparţin, informează Mediafax.

"Fiţi deschişi către reprezentanţii presei, răspundeţi întrebărilor jurnaliştilor, acceptaţi cu deschidere rolul pe care aceştia îl au în a prezenta activitatea noastră", este prima recomandare.

"Nu trataţi jurnaliştii prezenţi la Congresul PSD cu ostilitate sau aroganţă, indiferent de publicaţia sau postul de televiziune de care aparţin. Jurnaliştii vin la evenimentul PSD să îşi exercite meseria şi nu trebuie împiedicaţi sau şicanaţi în vreun fel", sună cea de-a doua recomnadare.

Totodată, delegaţii au primit şi recomnadări privind atitudinea publică, prin care li se cere să evite excesele şi afişările ostentative sau agresive.

"PSD este un partid de guvernare, într-o perioadă cu multe privaţiuni pentru români, iar apariţiile care sugerează opulenţă sau ostentaţie sunt lipsă de respect faţă de cetăţeni", se arată în recomndarea respectivă.

De asemenea, delegaţii au primit şi recomnadări privind mesajul politic: "Nu răspundeţi la provocări. În discuţiile publice insistaţi pe soliditatea USL, pe anduranţa cu PNL şi cu PC, pe faptul că PSD îşi va respecta angajamentele faţă de partenerii săi".

Documentul este semnat "SG-PSD"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel