Congres PNL. Rareș Bogdan: Oricând îşi avea locul aici și Orban. M-am obișnuit cu el
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Facebook Rareș Bogdan
Foto: Facebook Rareș Bogdan
Rareș Bogdan, europarlamentar, a spus că Ludovic Orban ar fi trebuit să fie și el acum în PNL.

„Din punctul meu de vedere, oricând își are locul aici și Ludovic Orban. Nu aveam o problemă să fie aici pentru că m-am obișnuit cu el în acești trei ani. Vom vedea cum va arăta viitorul”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că nu avea nicio problemă ca Ludovic Orban să participe la Congresul extraordinar al partidului desfăşurat duminică la Palatul Parlamentului, subliniind că „viitorul vedem cum va arăta”.

„Nu o să fiu la fel de zâmbăreţ ca de obicei, nu pentru că aş fi supărat, ci pentru că sunt extrem de îngrijorat. Mă bucur foarte mult că în această sală se află şi colegii noştri de la Vrancea, de la Sectorul 5, se află şi Dan Motreanu, Ilie Bolojan, Theodor Stolojan, Florin Cîţu, Dan Vâlceanu, deoarece cu toţii suntem PNL, sigur alături de Emil Boc şi de ceilalţi. Din punctul meu de vedere, oricând îşi avea locul, pentru că m-am obişnuit cu el în aceşti trei ani, şi Ludovic (Orban - n.r.). Nu aveam nicio problemă să fie aici. Viitorul vedem cum va arăta”, a spus Rareş Bogdan în discursul ţinut la congres.

Pe de altă parte, el a amintit de competiţia anterioară pentru şefia partidului, afirmând că încă sunt „răni” în PNL din cauza acestui lucru.

„Am avut o situaţie complicată când, timp de opt luni de zile, am dus o bătălie liberalo-liberală mai dură decât bătăliile pe care le-am dus cu PSD, USR sau cu PRM, de-a lungul timpului. Şi ne-a slăbit, şi ne-a durut, şi încă sunt răni din cauza acestui lucru”, a declarat Rareş Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel