Congres PNL. Alina Gorghiu: Cîțu are multe argumente, pentru a conduce PNL la nivelul următor!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Alina Gorghiu
Foto Facebook / Alina Gorghiu
„Florin Cîțu are multe argumente, pentru a conduce PNL la nivelul următor”, susține Alina Gorghiu.

„Viitorul PNL sună bine!!! Florin Cîțu are multe argumente, nu doar cele prezentate astăzi, pentru a conduce PNL la nivelul următor! Oferta politică lansată astăzi este cea care vine mănușă pentru un Congres PNL unde se va vota pentru viitor - nu pentru prezent sau trecut! PNL trebuie să se reinventeze mereu - pentru o Românie mai bună! Liberal înseamnă să fii deschis la provocare!”, a scris, duminică, 30 mai, Alina Gorghiu pe contul de Facebook.

„Acum, PNL trebuie să asigure parcursul de țară corect pentru România! Această guvernare stabilește deja în bine evoluția post-pandemie a țării! Și am început schimbările de mentalitate necesare post-30 de ani de tranziție și de pesedism! Dar PNL a văzut mereu lucrurile în perspectivă! Avem o guvernare pentru următorii 4 ani dar după 45 de ani de comunism și cei 30 de ani de socialism cu față umană România are nevoie de cel puțin 8 ani de liberalism. Este obiectivul nostru strategic - pentru care o să conteze cel mai mult parteneriatul cu Președintele Klaus Iohannis, cum va arăta proiectul PNL 2024 și orientarea noastră pro-europeană. Ne-am asumat ca prin guvernarea Florin Cîțu să asigurăm DEZVOLTAREA ROMÂNIEI și românii au încredere în noi!”, a adăugat Alina Gorghiu.

„Specialiștii spun că anul acesta creșterea economică va ajunge la 7%!!! Cu ajutorul partenerilor europeni – facem ce trebuie pentru a avea mulți ani cu economia pe creștere constantă, fără alte crize. PNL are mulți oameni valoroși între membrii săi, la noi este mereu loc de o dezbatere sănătoasă cum nu este pe la alte partide. Mă aștept deci la mulți candidați – pentru toate funcțiile din partid. Și de asta mă bucură anunțul de acum al lui Florin Cîțu – eu sper că va fi un semnal să apară candidaturi și de la alți liberali: tot bine pregătiți, tot tineri, de ce nu? Competiția este lucrul cel mai important pentru PNL! Congresul va valida la final o echipă de conducere profesionistă, care să ducă așa cum trebuie proiectele liberalismului românesc! Let`s rock!!!”, a conchis Alina Gorghiu.

VEZI ȘI: Orban vs. Cîțu vs. un candidat SURPRIZĂ! Chirieac: Țin un ochi pe altcineva. E bine antrenat, bine pregătit!

Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru șefia Partidului Național Liberal, Congresul urmând să aibă loc pe 25 septembrie.

Amintim că, între 1 iunie și 15 iulie, vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale, în perioada 1 iulie - 10 august, vor fi organizate conferințele județene de alegeri, iar între 10 august și 25 septembrie, va fi perioada de 45 de zile pentru campania pentru Congres.

De asemenea, amintim că ministrul Muncii, Raluca Turcan, a transmis deja că îl susține pe Florin Cîțu în competiția pentru conducerea Partidului Național Liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel