Congres IUBCCI WORLD Wide, în 20 octombrie, în Emiratele Araba Unite. Cristina Ciobanu, detalii concrete pentru oamenii de afaceri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Congresul IUBCCI WORLD Wide este o oportunitate pentru oamenii de afaceri care doresc să își extindă afacerile atât în zona Emiratelor Arabe, cât și în alte țări partenere. 

„Este o oportunitate foarte mare să vină la Congresul organizat de noi (n.r. - IUBCCI WORLD Wide) care se desfășoară în data de 20 octombrie în Emiratele Arabe Unite în Dubai. Oamenii de afaceri ar putea veni la acest congres pentru a-și extinde afacerile atât în piața din Emiratele Arabe Unite, cât și pe alte piețe. Având în vedere că în acest Congres sunt prezenți mai mult de 60 de ambasadori care sunt stabiliți în Emiratele Arabe Unite, reprezentând mai multe țări, ar fi o mare oportunitate pentru partenerii care doresc să își exporte serviciile/ produsele în zona arabă să poată să își facă relații atât în Emirate, cât și în alte țări”, a spus Cristina Ciobanu, chairman IUBCCI.

La același Congres din Dubai se vor aduna oameni de afaceri, ambasadori, finanțatori. 

„Vom avea în calitate de participanți 60 de ambasadori a diferite țări, oameni de afaceri, reprezentanții a 5 fonduri de investiții, atât din UAE, din Europa sau alte țări. Vom aduce împreună atât partea de diplomație, cât și pe cea de business, vor veni oameni de afaceri din foarte multe industrii, miniștri care ne vor susține din partea UAE”, a mai spus Ciobanu.

Evenimentul va avea loc în octombrie

IUBCCI WORLD Wide Head Quarter - Chairman Nasty Vladoiu, împreună cu IUBCCI-UAE, organizează, în data de 20 octombrie, prima ediție a Congresului “Hight End Congress of Economic Diplomacy in Dubai” după schimbarea viziunii structurale a organizației. Cu această ocazie, se va lansa oficial și IUBCCI UAE. Congresul va aduce împreună 120 de participanți, printre care membri ai IUBCCI, președinți de Camere Bilaterale, Miniștri UAE, Ambasadori în UAE ale mai multor țări, reprezentanți ai mai multor Fonduri de investiții, reprezentanți ai Companiilor pentru diverse industrii și servicii. 

Congresul are ca scop facilitarea dialogului pentru a găsi soluții privind consolidarea relațiilor din zona diplomației economice dintre țări și promovarea unei bune guvernări pentru obținerea armoniei globale din perspectiva economică. Evenimentul va fi difuzat în direct pe platformele sociale.

Cui i se adresează evenimentul

- Un eveniment potrivit pentru oamenii care doresc să-și extindă afacerea pe piața EAU
- Companiilor care doresc să își exporte produsele sau serviciile pe alte piețe
- Companiilor care caută oportunități de dezvoltare în diverse sectoare
- Celor care doresc să interacționeze și să aibă contact direct cu oficialii EAU și să discute despre posibilitatea de a intra pe această piață

Domeniile prezente în cadrul Congresului

Din domeniul energetic, medical, bancar, producători de produse alimentare și băuturi, dezvoltatori imobiliari, investitori, chiar și o companie de avioane private.

Mai multe informații se pot găsi pe site-ul organizației, unde sunt informații despre eveniment, inclusiv datele de contact: www.iubcci.ae

Ce presupune o zi de Congres

Vor veni în calitate de speaker câțiva dintre ambasadorii care vor prezenta analiza SWOT a economiei țării pe care o reprezintă, mai precis vor prezenta avantajele economiilor naționale ce pot fi considerate ca un adevărat ambasador la nivel internațional, enumerând astfel oportunitățile de afaceri și domeniile în care au nevoie de implicare din partea oamenilor de afaceri din alte țări. 

La finalul congresului va fi și o dezbatere la care vor participa 5 dintre speakeri și care vor răspunde la un set de întrebări. În pauza de masă toți participanții pot interacționa direct și pot discuta despre domeniile de interes, iar ziua va fi încheiată cu o Gală Diner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel