Congres. Cîțu, mesaj cu subînțeles după ce Nicolae Ciucă a fost ales președinte PNL, pe principiul „cine are urechi să audă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro
Florin Cîțu a transmis un mesaj cu subînțeles după ce Nicolae Ciucă a fost ales președinte PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a anunţat duminică, în timpul Congresului extraordinar desfăşurat la Palatul Parlamentului, că un sondaj de opinie arată că partidul a ajuns la un scor de 22,2% din intenţiile de vot ale românilor. 

„Am primit un ultim sondaj de opinie, pe care casa de sondare îl va face cunoscut, probabil, în această seară sau mâine dimineaţă. Este făcut la comanda unei importante instituţii internaţionale. Cifrele arată că, în continuare, votanţii liberali şi PNL sunt cei mai pro-occidentali de pe scena politică românească, că PNL are scorul astăzi de 22,2% din totalul populaţiei, PSD – 31,1%, AUR – 16,2%, UDMR – 5%. Avem potenţial. Haideţi să-l valorificăm şi să nu ne batem joc de ceea ce a rămas, pentru că peste doi ani trebuie să mergem în faţa oamenilor cu realizări, nu cu proiecte”, a anunţat europarlamentarul Rareş Bogdan.

În acest context, Florin Cîțu a transmis un mesaj cu subînțeles:

„Cu plăcere!”, a scris Florin Cîțu pe o rețea de socializare, arătând astfel că a lăsat partidul cu cifre mai mari decât l-a luat în urmă cu jumătate de an. Lângă mesajul „Cu plăcere!”, el a postat și cifrele prezentate de Rareș Bogdan.

Nicolae Ciucă i-a mulțumit lui Florin Cîțu pentru ceea ce a făcut bine pentru PNL.

„Îl salut pe preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi îi mulţumesc pentru tot ce a făcut bine pentru PNL”, a spus Nicolae Ciucă la începutul discursului său de la Congresul extraordinar al PNL.

VEZI ȘI: Marele absent de la Congresul PNL, în ziua votului pentru Ciucă președinte

Marele absent de la Congresul PNL a fost Klaus Iohannis. Chiar și așa, Nicolae Ciucă a făcut un comentariu despre președintele României. El a spus că PNL trebuie să fie alături de preşedintele Klaus Iohannis. „Ţara este condusă de un preşedinte care provine din Partidul Naţional Liberal, domnul Klaus Iohannis, care este alături de noi. Şi noi, la rândul nostru, trebuie să fim alături de domnia sa!”, a declarat Ciucă.

La Congresul din urmă cu jumătate de an, când Florin Cîțu a fost votat președinte, Klaus Iohannis a participat la eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel