Confruntare prezidențiale 2019. Paleologu: Barna va refuza!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Paleologu
Paleologu
Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a spus că Dan Barna de la USR va refuza orice confruntare cu el.

Theodor Paleologu a fost întrebat de moderatorul emisiunii de la B1 TV, Silviu Mănăstire, despre dezbaterile electorale și dacă Dan Barna ar accepta o confruntare:

'În ultimii ani, politicienii comunică doar în bula lor și nu vin la dezbatere, la discuții, la confruntări. Este foarte grav pentru democrație. Cred că doar Kelemn Hunor și Mircea Diaconu ar veni la o dezbatere cu mine. Eu îmi doresc dezbateri cu fiecare candidat. Mi-au spus consilierii lui Dan Barna că acesta va refuza orice dezbatere cu mine. Nu îmi permit să îmi atac contra-candidații. Vă las pe dumneavoastră să interpretați. Este treaba dumneavoastră! Să lansați această invitație la dezbatere și să vedem cine răspunde. Sunt convins că Mircea Diaconu și Kelemen Hunor vor accepta invitația. Iohannis, Dăncilă și, din păcate, nici Dan Barna nu vrea să dezbată. Nu aș spune că îi e frică, dar nu vrea dezbatere.' a spus Theodor Paleologu, la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel