CONFRUNTARE Chirieac - Ciuvică la Antena 3 în emisiunea Danei Grecu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Invitații Danei Grecu la emisiunea Adevăruri de viață au fost Bogdan Chirieac, analist politic și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice (GIP). Jurnalista i-a întrebat ce dorințe au pentru 2018.

Analistul politic Bogdan Chirieac a zis că își dorește ca războiul româno-român să se termine.

"Vreau să se încheie, odată pentru totdeauna, războiul româno-român, altfel nu putem construi nimic și în plan general, și în plan personal. O națiune aflată în război, cum este România astăzi, nu are un viitor real. Toate lucrurile sunt puse la frigider. (N.r. - Mi-ar fi plăcut) să mă cert cu domnul Ciuvică din cauza faptului că s-a făcut autostradă la Alexandria înainte de autostrada Iași - Târgu Mureș. Erau subiecte de discutat. Vedeți că toată chestiunea patinează... cine pe cine arestează... etc", a zis Bogdan Chirieac.

[citeste si]

"Dorința mea este să nu se termine războiul româno-român pentru că eu cred că oamenii care au făcut mizerii în ultimii 10 - 12 ani ar trebui să plătească totuși, de la Băsescu și securiștii lui și ăștia care au făcut ororile acestea timp de 12 ani... eu mi-aș dori să plătească! Că s-ar putea să nu mi se îndeplinească dorința... este altă treabă", a zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel