CONFLICTUL Biserică - autorități ia amploare. Ciolacu: Care e miza
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit, joi seară, despre conflictul dintre Biserică și autorități. 

Marcel Ciolacu a dezvăluit, vizavi de conflictul Biserică - autorități, că „eu am fost la slujbă. Am fost invitat de către Patriarh și am văzut și coada. Coada a ajuns până la Parcul Carol, cred că sunt vreo opt kilometri. Lumea a stat distanțată și chiar și Patriarhul a sesizat că, față de alți ani, într-o oră și jumătate toată lumea a venit la Sfintele moaște și s-au și respectat măsurile. Se pot face. Cum să interzici un pelerinaj de Sfântul Dumitru?

Suntem o țară ortodoxă. Cum să începi să discuți despre ceea ce a spus părintele spiritual al unei nații? Unde s-a mai întâmplat? Când s-a mai întâmplat, de la Ceaușescu încoace? Niciodată!”.

Întrebat care e miza conflictului, Ciolacu a răspuns, la Antena 3, că „tot unul electoral, presupun. Nu știu! Toată logica PNL și a președintelui, în acest moment, este numai într-o logică electorală. N-au nicio treabă cu România și cu românii. Nu ne explică niciun ministru ce se întâmplă cu banii, la ce să ne așteptăm anul viitorul, care e rata șomajului, câți români au revenit din străinătate... Trăim într-o beznă totală. Când e întuneric poți să furi, altceva n-ai ce să faci!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel