Conflict deschis PNL - USR: Să SISTĂM orice NEGOCIERE!/ Nu vrem să moară niciun om pentru asta!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
USR și PNL negociază o alianță politică pentru alegerile locale. Polemicile publice par, mai degrabă, că descriu un război. S-a spus STOP negocierilor în această seară, într-un conflict între doi lideri, reprezentanți ai celor două formațiuni. 

Pavel Popescu (PNL) și Ionuț Moșteanu (USR) s-au contrat puternic în această seară, în urmă cu scurt timp. 

”Și eu, probabil, aș putea să vin după trei ani de politică și să pretind să mă duc comisar european, e o aberație” a spus Pavel Popescu, la Antena 3, acuzând cerințele exagerate ale USR. 

”Invitați PSD-iștii în partid!”

Ionuț Moșteanu a reacționat fulminant: ”Încercați să nu fiți ipocriți și să nu mai spuneți că vreți să scăpați de PSD-iști și, în același timp, să-i invitați pe PSD-iști în partid. Atât vreau, un pic de valori, un pic de morală în politică, n-o să omoare pe nimeni, vă zic”. 

Conflictul dintre cei doi a continuat ulterior în emisiunea ”Ediție specială”. Liberalul Popescu l-a provocat pe Ionuț Moșteanu: ”Vă provoc, puneți mâna pe telefon acum și sunați-l pe Dan Barna și spuneți-i ca între prieteni: Dane, anulează orice negociere cu PNL, pentru că nu mai vreau să facem alegeri. Credeți-mă, alegerile în România se vor face...”. Ionuț Moșteanu i-a tăiat declarația lui Pavel Popescu: ”Nu cădem în cursa asta! Știu că ați vrea să scăpați de noi, dar nu o să scăpați”.

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-07-26-la-20-10-44_45838100.png)

”Indiferent câte procente electorale ar pierde acest partid, vă spun că prioritatea e sănătatea românilor” a continuat Pavel Popescu. ”Până acum nu s-a văzut asta” a completat Moșteanu. 

”Dacă nu vreți alegeri, sunați-l pe dl Barna să nu mai vină la negocieri și să sistăm orice negociere. Dacă vreți alegeri, haideți să le facem” a mai spus liberalul Popescu, adăugând că n-a înțeles dacă USR mai vrea sau nu să fie organizate alegerile. 

”Nu vrem să moară niciun om pentru asta, să fie foarte clar!” a continuat Moșteanu, argumentând că USR vrea alegeri în siguranță, iar, ”dacă nu se pot face în siguranță, nu le facem, ce e așa complicat?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel