Conflict Cîțu-Teodorovici. Elena Cristian: Nu ai voie să vii cu un document și să ameninți cu pușcăria
Data publicării:
Autor: Cătălin Șerban
WhatsApp
Elena Cristian
Elena Cristian
Elena Cristian, redactor-șef DCBusiness.ro, a comentat luni războiul deschis între Eugen Teodorovici și Florin Cîțu.

”PSD are majoritate în Senat, o știm cu toții, indiferent cum se socotește în politică. Cum și-au făcut jocurile, cărțile, sincer, nu este treaba noastră, a jurnaliștilor. Puteau să o facă și au făcut-o.

Mă interesează ce se întâmplă mai mult în actualul guvern. Nu ai voie, indiferent la cine te raportezi, dacă te raportezi la Orlando Teodorovici sau la alți 7 miniștri de finanțe să vii cu un document și să spui așa: Eugene, dacă mai scoți un cuvințel, te bag la pușcărie! Nu ai voie, tu ești ministru de finanțe, nu ai voie să faci asta!

Ești obligat să publici în secunda doi tot ce găsești acolo, ești obligat. Nu faci, nu te împrietenești, nu îl ierți pe Eugen, nu mai treci un pic: știi, îmi amintesc de vremurile bune.

Ești obligat să faci asta și eu mă aștept ca mâine, domnul Cîțu, pe care eu îl apreciez, am lucrat, de multe ori i-am cerut opinia în multe articole, să publice acele documente pe care astăzi le-a fluturat într-o instituție extrem de importantă din România, Parlamentul României.

Sper că mâine dimineață, la primă oră, să vedem acele documente publicate pe site-ul ministerului, pe paginile de socializare, unde vrea dânsul.”, a spus Elena Cristian pentru Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel