Data publicării:

Conferința Națională de Drept Fiscal, ediția 2024: Detalii despre încriere, taxe și program

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Conferința Națională de Drept Fiscal ajunge anul acesta la cea de-a XI-a ediție.

Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara,  și Camera Consultanților Fiscali, în parteneriat cu Editura Hamangiu, vă invită să participați la ediția a XI-a a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE DREPT FISCAL, eveniment care va avea loc joi, 10 octombrie 2024 (orele 9:30-17:00) în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București, Piața Romană, nr. 6.

Ca în fiecare an, conferința se adresează profesioniștilor din domeniul fiscal: avocați, judecători, consilieri juridici, dar și consultanților fiscali, experților contabili preocupați de aspectele juridice ale fiscalității.

Lucrările Conferinței vor avea ca obiect principal dezbaterea unor aspecte de actualitate și interes pentru practicieni.

Iminenta modificare a Codului de procedură fiscală va fi dezbătută în prezența reprezentanților autorizați ai Ministerului de Finanțe, care are inițiativa acestui proiect.

Problemele apărute în practică în implementarea sistemelor electronice de raportare (e-factura, e-transport) vor încerca să-și găsească răspuns din partea unor eminenți practicieni dar și a specialiștilor din ANAF.

Printre moderatorii și speakerii invitați sunt cadre universitare și practicieni de la importante case de avocatură și firme de consultanță fiscală.

Taxa de participare:


Conferința se desfășoară numai în format fizic, joi, 10 octombrie 2024, între orele 9:30 – 17:00.

Taxa de participare include:

• Acces la panelurile I-III;

• Coffee-break-uri și masă de prânz;

• 300 de lei (TVA inclus);

• 150 de lei (TVA inclus) pentru membrii CCF, în baza numărului de carnet CCF.

Plata se face în contul RO94 UGBI 0000 4220 1208 6RON, deschis la Garanti Bank – București, SC Editura Hamangiu SRL (J40/4082/2006; CIF RO18469418).

Detalii înscriere:

Înscrierea se poate face, în limita locurilor disponibile, până pe data de 7 octombrie 2024.

Formularul de înscriere poate fi accesat la adresa: https://bit.ly/4e8K3BD

Programul conferinței

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel