Data publicării:

Conferința Internațională „Perspectives of Construction Law”, ediția a 7-a

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București, împreună cu Asociația Română de Dreptul Construcțiilor, organizează, pe data de 8 decembrie 2023, începând cu ora 10:00, a 7-a ediție a Conferinței Internaționale „Perspectives of Construction Law”.

Evenimentul se va desfășura în sala Virgil Madgearu a Academiei de Studii Economice din București.

A 7-a ediție a Conferinței „Perspectives of Construction Law” va beneficia de prezența unor speakeri internaționali, a unor apreciați specialiști din domeniul dreptului construcțiilor din România, membri ai mediului academic și reputați practicieni, precum și factori de decizie din domeniu, care vor aborda subiecte relevante în context național, dar și international, printre care evoluția principalelor forme standard de contracte utilizate, metode alternative de soluționare a disputelor în domeniul construcțiilor, ultimele modificări legislative fiscale care vor impacta major acest domeniu, evoluția tehnologică si modul cum acestea vor influența evoluția marilor proiecte de investiții, precum și alte teme conexe de interes.

Lucrările Conferinței sunt deschise practicienilor din domeniu și reprezentanților mediului academic ce doresc să prezinte o comunicare științifică, dar și studenților care doresc să se familiarizeze cu aspectele teoretice și practice specifice dreptului construcțiilor.

Conferința va fi organizată în format hibrid și va fi transmisă în direct pe canalele social media ale Facultății de Drept, dar si pe ale partenerilor conferinței.

Lucrările prezentate în cadrul Conferinței vor fi publicate într-una dintre publicațiile Conferinței, indexate BDI:

- Romanian Construction Law Review

- Revista Dreptul

- European Business Law Journal

Parteneri media:

- Editura C.H. Beck

- Editura Universul Juridic

- Wolters Kluwer România

- Juridice.ro

- DCnews

- Agerpres

Pentru înscrieri, vă invităm să accesați site-ul Asociației Române de Dreptul Construcțiilor: http://rscl.ro/inregistrare/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel