Conferință ISF noiembrie 2019: Revoluția din asigurări, bancassurance, inovare și insuretech VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
conferință
conferință
Pentru al cincilea an consecutiv, Conferinţa Internaţională Anuală a Institutului de Studii Financiare îşi propune să stabilească un cadru de dezbateri utile celor care activează în domeniul serviciilor financiare.

Anul 2019 este anul în care atenţia este focusată pe atractivitatea domeniului în ochii absolvenţilor, fie că sunt din Generaţia X sau Y şi se identifică în ce măsură aşteptările lor sunt adresate de viitorii angajatori sau de furnizorii de instruire continua din domeniu.

Evenimentul prezintă o radiografie a sectorului serviciilor financiare, la un an de la implementarea unor reglementări cu impact semnificativ asupra proceselor operaţionale - IDD, MiFID II, AML şi GDPR. Nu în ultimul rând, soluţiile de tip FinTech vor fi analizate prin prisma eficienţei şi eficacităţii aduse domeniul în cadrul sesiunilor de tip panel.

Institutul de Studii Financiare are plăcerea să vă invite la Conferința Internațională "Competenţe profesionale pentru generaţiile noi de angajaţi ", ediţia a V-a, organizată în data de 14 noiembrie 2019, la București, la hotel Hilton, între 09.00 și 17.00.

Evenimentul va fi transmis în format LIVE atât pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News. De asemenea, evenimentul poate fi urmărit și pe DC BUSINESS.

Ediţia din 2019 a evenimentului ISF își propune să prezinte o serie de dezbateri pe teme de interes, cum ar fi:

Revoluția din asigurări, bancassurance, inovare și insuretech
Optimizarea şi transformările digitale din serviciile financiare
Sisteme de învățare pentru adulți gata pentru viitor
Competenţe profesionale financiare recunoscute la nivel internaţionale
Produse financiare pentru generaţiile viitoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel