Conf dr Marian Burcea: Transplantul de cornee, la Academia de Sănătate
Autor: Dana Lascu | Publicat pe: 28 iun 2021, 00:39
WhatsApp
Conf univ dr Marian Burcea. Foto: DC News
Conf univ dr Marian Burcea. Foto: DC News
Luni, 28 iunie, de la ora 11.00, la e nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de prof dr Irinel Popescu, invitat va fi conf dr Marian Burcea, de la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București, iar subiectul emisiunii va fi transplantul de cornee.

„Vom continua discuțiile despre transplantul de țesuturi. Îl avem ca invitat pe domnul conferențiar doctor Marian Burcea, de la UMF Carol Davila din  București, manager și medic primar în Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București, spital pe care toată lumea îl cunoaște ca fiind localizat în Piața Lahovari” a explicat profesor doctor Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Accentul în această ediție se va pune pe transplantul de cornee, urmând ca cei doi experți să pună accent pe cum se face acest tip de transplant, care sunt particularitățile și dificultățile pe care le întâmpină, cum se face prelevarea de țesut și care este rata de succes. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 28 iunie, de la ora 11.00 și reluată la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?