Condamnat la închisoare a fost prins după 9 ani pentru un accident de circulaţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
arestat
arestat

Un bărbat din Bucureşti condamnat acum nouă ani la închisoare a fost prins de poliţiştii din Giurgiu după ce a comis un accident de circulaţie uşor şi a fugit de la locul faptei, oamenii legii constatând ulterior că acesta nu are permis de conducere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 6 Bucureşti-Alexandria, în localitatea Naipu din judeţul Giurgiu, unde bărbatul a lovit cu maşina un bătrân din localitate, apoi şi-a continuat drumul, informează Realitatea.

"Victima, de 74 de ani, din comuna Ghimpaţi, satul Naipu, judeţul Giurgiu, a traversat neregulamentar strada, fiind accidentată uşor. La scurt timp după comiterea accidentului, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Giurgiu, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier Teleorman, l-au depistat pe autorul accidentului ca fiind un bărbat de 48 ani din municipiul Bucureşti. La verificări s-a stabilit că acesta nu are permis de conducere şi figura ca urmărit general din anul 2002, având mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Ploieşti, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune", se arată într-un comunicat de joi al Poliţiei Giurgiu.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu, urmând să fie dus la un penitenciar unde îşi va executa pedeapsa cu închisoarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel