Condamnare Elena Udrea și Ioana Băsescu. Cozmin Gușă: Nu ține de influențele din România/ JOC PERICULOS în Costa Rica
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 05 Martie 2021, 12:47
WhatsApp
Sursa: Facebook Elena Udrea
Sursa: Facebook Elena Udrea
Analistul Cozmin Guşă a vorbit despre recenta condamnare la închisoare cu executare a Elenei Udrea, dar şi a Ioanei Băsescu. 

"După părerea mea, este o condamnare care nu ţine de influenţele din România. Eu am numărat, Elena Udrea a primit un total de 34 de ani de puşcărie, redus la 8 ani cu executare, pentru nişte capete de acuzare care nu mai erau valabile în parte. 

VEZI ŞI Elena Udrea, declarații de la Curtea de Apel: Oamenii care nu cred în Dumnezeu, de ce s-ar speria de blesteme? - 5 martie

Sunt nişte lucruri care s-au întâmplat la toate partidele, nu discut legalitatea, ci faptul că s-au întâmplat la toate alegerile. Sunt panouri pe care scrie 'Haideţi la Referendum'. Nu sunt împotriva cuiva, nu sunt incitatoare. Faptul că pentru o asemenea faptă se dau 34 de ani, maximul de pedeapsă la fiecare acuză, îmi arată că Elena Udrea, în Costa Rica, a intrat într-un joc periculos. Când a venit din Costa Rica, după informaţiile mele, a venit după un debriefing cu autorităţile din SUA, în care s-a discutat de aventurile democraţilor prin România. E vorba de foşti ambasadori care aveau legături cu actualul preşedinte Joe Biden. Ea a stat calmă până acum, când puterea nu mai e a lui Trump.

Eu cred că ea este pedepsită dublu ca să nu mai poată vorbi şi să nu mai poată vorbi repede. Nu m-aş mira să se meargă mai departe, cu interdicţii de apariţii în mass-media, dacă se votează controlul judiciar azi", a declarat Cozmin Guşă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?