Condamnare Elena Udrea și Ioana Băsescu. Cozmin Gușă: Nu ține de influențele din România/ JOC PERICULOS în Costa Rica
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Facebook Elena Udrea
Sursa: Facebook Elena Udrea
Analistul Cozmin Guşă a vorbit despre recenta condamnare la închisoare cu executare a Elenei Udrea, dar şi a Ioanei Băsescu. 

"După părerea mea, este o condamnare care nu ţine de influenţele din România. Eu am numărat, Elena Udrea a primit un total de 34 de ani de puşcărie, redus la 8 ani cu executare, pentru nişte capete de acuzare care nu mai erau valabile în parte. 

VEZI ŞI Elena Udrea, declarații de la Curtea de Apel: Oamenii care nu cred în Dumnezeu, de ce s-ar speria de blesteme? - 5 martie

Sunt nişte lucruri care s-au întâmplat la toate partidele, nu discut legalitatea, ci faptul că s-au întâmplat la toate alegerile. Sunt panouri pe care scrie 'Haideţi la Referendum'. Nu sunt împotriva cuiva, nu sunt incitatoare. Faptul că pentru o asemenea faptă se dau 34 de ani, maximul de pedeapsă la fiecare acuză, îmi arată că Elena Udrea, în Costa Rica, a intrat într-un joc periculos. Când a venit din Costa Rica, după informaţiile mele, a venit după un debriefing cu autorităţile din SUA, în care s-a discutat de aventurile democraţilor prin România. E vorba de foşti ambasadori care aveau legături cu actualul preşedinte Joe Biden. Ea a stat calmă până acum, când puterea nu mai e a lui Trump.

Eu cred că ea este pedepsită dublu ca să nu mai poată vorbi şi să nu mai poată vorbi repede. Nu m-aş mira să se meargă mai departe, cu interdicţii de apariţii în mass-media, dacă se votează controlul judiciar azi", a declarat Cozmin Guşă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel