Concursul Internațional de Poezie „Adrian Păunescu”, ediția 2023. Regulament
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Concursul Internațional de Poezie „Adrian Păunescu” ediția 2023, așteaptă participanți care să trimită poezii, indiferent de vârstă sau experiență literară, până în data de 18 iunie 2023.

„Concursul își propune să acorde o șansă scriitorilor care încă mai cred că talentul nu este un defect, ci o armă împotriva degradării generale la care asistăm de atâta vreme încoace. Pentru că Adrian Păunescu a refuzat mereu îngrădirea libertății de exprimare, concursul se adresează tuturor cetățenilor români, indiferent de vârstă sau de experiența lor literară.

Singurii care sunt rugați să nu se înscrie în concurs sunt cei care, la ediții anterioare, au câștigat Mareele Premiu. ”

Condiții de participare

„Pentru a participa, trimiteți maximum 3 poezii, însoțite de un alt fișier cu o scurtă prezentare și datele personale (nume și prenume din actul de identitate, data nașterii, profesia, adresa, telefonul și e-mailul), la adresa de email: [email protected].

Poeziile pot fi trimise până în 18 iunie 2023. Rezultatele vor fi anunțate în cadrul Festivalului Internațional Adrian Păunescu, ediția a-IX-a, care va avea loc la Craiova, pe 21, 22 și 23 iulie 2023, și apoi vor fi publicate în revista „Flacăra lui Adrian Păunescu”. Juriul va acorda premii în bani, diplome și cărți.

Orice abatere de la regulamentul acestui concurs poate atrage descalificarea autorului. Rezultatele concursului nu pot fi contestate, având în vedere că notarea juriului este, la fel ca orice altă poezie, un act subiectiv” anunță organizatorii prin intermediul unui comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel