Concurs de interpretare “Caragealiana” la festivalul ”Bucureștii lui Caragiale”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bucurestii_lui_caragiale
bucurestii_lui_caragiale

Orice persoană care aspiră la faima de actor sau care dorește să primească aplauze la scenă deschisă nu trebuie decât să se înscrie la concursul “Caragealiana” din cadrul Festivalului “Bucureştii lui Caragiale” până în data de 15 august.

Secțiunile concursului de interpretare “Caragealiana” sunt: stand-up comedy, monolog, cuplet, scenetă comică, toate pe texte sau teme din opera lui Caragiale și este deschis tuturor, profesioniști și amatori.

Concursul de Interpretare Teatrală Caragealiană "I.L. Caragiale" este deschis tuturor participanțiilor, fără deosebire de cetățenie sau vârstă. Până la data de 15 iulie 2012 (data postei), candidații vor trimite la Comitetul Director al Festivalului I.L. Caragiale, Str. Sevastopol nr.24, sector 1, Bucureşti, www.festivalcaragiale.ro, Tel. 021 318 37 67, Fax 021 318 37 66, cu menţiunea: "Pentru Concursul I.L. Caragiale" următoarele documente: copie a certificatului de naștere, curriculum vitae, două fotografii recente color (6 cm x 9 cm) - portret și în întregime, buletinul de înscriere completat cu programul definitiv, confirmarea achitării taxei de participare (scutirea de la plata taxei de concurs se aplică doar pentru prima ediție a Festivalului I.L. Caragiale, respectiv 09.iunie - 20.septembrie 2012)

Fiecare candidat va primi confirmarea sau refuzul, respectiv invitația oficială de participare (unde este cazul) nu mai târziu de 1 august 2012.

Juriul concursuluieste compus din actori și regizori eminenți, din directori de instituții de spectacole și profesori de artă dramatică din România și își desfășoară activitatea după Regulamentul Concursului, respectând spiritul Statutului Federației Internaţionale a Concursurilor de Artă Interpretativă.

Printre membrii juriului se numără Gelu Colceag, George Mihăiţă, George Ivaşcu, Mihai Mălaimare, prof.univ.dr. Adrian Titieni, prof. Florin Rotaru, prof. Lucian Chiş, Cătălin Ionescu-Arbore, acad. Răzvan Theodorescu.

Înscrierile se fac până în data de 15 august, iar câştigătorii concursului vor fi anunțați în data de 20 septembrie cu prilejul Spectacolului de Gala al Laureatilor și vor primi premii substanţiale.

Informaţii suplimentare despre acest concurs pot fi aflate și în ediția a doua a ziarului "Bucureștii lui Caragiale", precum și în pliantele festivalului care conțin programul lunii iulie şi pe site-ul oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel