CONCURS! Câștiga două abonamente duble la B'Estfest Summer Camp 2013!
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

 Au mai rămas câteva zile până la B'Estfest Summer Camp 2013, unul dintre cele mai cool evenimente ale verii! Dacă nu ți-ai luat abonament, avem un concurs special pentru tine! 

Autor: Silvana Dragne

NAS, Texas, Chase & Status, The Heavy, Vama și Madddog, Tiamat, Vița de Vie, 1000 Mods, Niște Băieți, Changing Skins, Omul cu Șobolani, Les Elephants Bizarres, Tapinarii sau Bass Turbat sunt doar câteva din trupele pe care le poți auzi live la B'Estfest 2013!

Între 5 și 7 iulie, toată lumea pasionată de muzică se mută în B'Estfest Park, în comuna Tunări, unde vom petrece până dimineață! Dacă nu ți-ai luat bilete pentru evenimentul organizat de Emagic, trebuie să intri în concursul nostru!

Poți câștiga unul din cele două abonamente duble (da, vei putea merge însoțit în toate cele trei zile ale festivalului) dacă lași un comentariu mai jos în care ne spui un top 5 al artiștilor pe care ești cel mai curios să îi asculți live anul acesta!

Concursul începe astăzi 27 iunie și se încheie pe 3 iulie. Câstigatorii vor fi aleși prin tragere la sorți cu ajutorul random.org. Va rugăm să lăsați o adresă de email valida pe care o verificați frecvent pentru a putea intra în posesia premiului! (Sursa: Urban.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel