Concordia Chiajna - Dinamo București SCOR FINAL. Finala Cupei Ligii
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Concordia Chiajna s-a calificat în finala Cupei Ligii la fotbal, joi seara, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo București, 1-1 (0-1), în Șoseaua Ștefan cel Mare, în manșa a doua a semifinalelor.

Concordia a câștigat partida tur cu scorul categoric de 3-0 și va juca prima finală a unei competiții majore din istoria sa.

Dinamo a început bine jocul retur și a deschis scorul prin francezul Eddy Harlem Gnohere (14), dar echipa antrenată de Mircea Rednic a rămas în zece oameni din minutul 26, când Vlad Olteanu a primit cartonașul roșu pentru o intrare periculoasă la Ștefan ex-dinamovistul Ștefan Bărboianu.

În zece oameni, Dinamo a reușit să își mai creeze câteva ocazii de gol, dar cele mai mari oportunități le-a avut Concordia, prin Artem Milevski (43 — bară) și Marius Pena (69). Bogdan Bucurică a marcat golul egalării și al calificării ilfovenilor în ultimul act (77).

O fază controversată s-a petrecut în minutul 11, când portarul oaspeților Cristian Bălgrădean (ex-Dinamo) a jucat mingea cu mâna în afara careului, la o fază periculoasă de atac a gazdelor și a primit doar cartonaș galben, deși dinamoviștii au cerut roșu.Și Concordia a avut un jucător eliminat, Gabriel Giurgiu (86), când zarurile erau aruncate deja.

În finală, Concordia o va înfrunta pe Steaua București, deținătoarea trofeului, care a dispus de Astra Giurgiu în cealaltă semifinală cu 1-0 (la Pitești) și 2-0 (la Giurgiu). Ultimul act al competiției va avea loc pe 17 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel