Urmărește emisiunea live
Concertul lui Celine Dion din România se amână din nou / Video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Captură video Instagram Celine Dion
Foto: Captură video Instagram Celine Dion
Celine Dion a anunțat că turneul din Europa, printre care și concertul de la București, se amână din nou. 

Celine Dion a anunțat că turneul „Courage World Tour” a fost amânat din nou din cauza pandemiei de Covid-19. Cântăreața canadiană a precizat că seria de concerte va avea loc abia peste doi ani, în 2023.

Astfel, concertul de la București se va desfășura, cel mai probabil, în 11 iunie 2023. Biletele deja cumpărate își pastrează valabilitatea.

„De-abia așteptam să vă văd în această vară în Europa, dar din păcate, din cauza acestei situații care există în lume, lucrurile se tot amână. Dar vă rog, nu vă pierdeți speranța! Avem mari speranțe că vom organiza concertele în 2023. De-abia aștept să vă văd! Până atunci, rămâneți în siguranță, fiți sănătoși! 2023, pregătește-te!”, le-a transmis Celine Dion fanilor din Europa. 

Așadar, „Courage World Tour” va reîncepe în 2023 şi se va desfăşura în 32 de oraşe din Europa, inclusiv în Bucureşti.

Concertul Celine Dion din București, amânat inițial cu un an

În primă fază, concertul de la București trebuia să aibă loc pe 29 iulie 2020, la Arena Națională din București. Inițial, a fost amânat cu un an, pentru data de 25 iulie 2021, iar acum, pentru încă doi ani. 

La prima amânare, Celine Dion transmitea prin comunicatul organizatorilor români Emagic că „am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta (n.red. 2020), dar nu este nimic mai important decât sănătatea şi siguranţa tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă în timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toţi cei care au suferit. Ştiu că până la urmă vom trece de asta împreună şi vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre, abia aştept să cânt din nou cu voi toţi. Aveţi grijă de voi, ne vedem curând!”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel