Concert extraordinar la Biserica Neagră din Brașov. Preț bilete
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Ansamblul ''Kolner Manner-Gesang Verein'', unul dintre cele mai mai mari coruri bărbăteşti din Germania, cu o tradiţie de 176 de ani, va susţine la sfârşitul acestei săptămâni un concert extraordinar la Biserica Neagră din municipiul Braşov, au informat miercuri reprezentanţi ai lăcaşului de cult.

Evenimentul, ce va avea loc pe 20 octombrie, de la ora 17.00, este organizat în cadrul festivalului Orgile Transilvaniei. Sub bagheta dirijorului Bernhard Steiner, ansamblul Kolner Manner-Gesang Verein va interpreta fragmente din Missa Dalmatica compusă de Franz von Suppe pentru cor bărbătesc (Tenor I/II şi bas), solişti (Tenor I/II şi bas) şi orgă. Repertoriul va continua cu lucrări de J. Gallus, F. Schubert, F. Poulenc şi F. Biebl. Christophel Brauckmann va acompania la orgă întregul concert.

"Fiind înfiinţat la 27 aprilie 1842, de către 30 de muzicieni ai corului Domului din Koln, ansamblul este astăzi format din aproximativ 240 de membri activi. După sărbătorirea celor 175 de ani de existenţă, 'Kolner Manner-Gesang Verein' întreprinde o călătorie corală prin Transilvania", reiese din comunicatul transmis.

Biletele, în valoare de 12 lei, vor putea fi achiziţionate de la casieria Bisericii Negre, în ziua concertului, începând cu ora 10.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel