Compunerea unui copil de clasa a 4-a, VIRALĂ. Ce a putut scrie despre iarnă. Învățătoarea i-a dat nota TREI
foto: Pixabay
Compunerea unui copil a enervat-o la culme de învățătoare lui.

Octavian, un copil de clasa a 4-a, și-a surprins învățătoarea cu o compunere despre iarnă pe care nu o va uita niciodată, nici ea, nici lumea întreagă pentru că imaginea cu lucrarea elevului a devenit virală. 

Deși s-a străduit să facă o compunere de nota 10, învățătoarea lui Octavian i-a acordat nota 3.

Iată compunerea lui Octavian:

"Este iarnă. Zilele s-au micșorat, iar nopțile au crescut. Păsările au plecat în țările calde. A trecut și Crăciunul, a trecut și Revelionul. S-au dus banii. Am fost la munte. Ne-am bătut cu zăpadă. Ne-am întors de la munte. Ne batem cu pietre. Ce frumos este iarna. Încă suntem în vacanță. Apa caldă continuă să vină, dar e rece.

Șoferii se înjură la semafor chiar și iarna. Învățătoarea ne-a pus să citim cărțile lui Iliuță sau să ieșim la joacă. Ce frumos e la joacă. Peste câteva zile va începe școala. Ce păcat. Învățătoarea noastră e grasă" a scris Octavian în compunerea sa.

Învățătoarea copilului i-a acordat nota 3, iar completările aduse lucrării sunt incredibile

Văzând că a făcut-o grasă, femeia a scris cu roșu în dreptul lucrării: "Ești un bou", iar în dreptul notei 3, a mai scris: "Ai probleme, băiatule".

Deși are ceva timp de când a fost făcută, imaginea cu lucrarea continuă să fie distribuită pe rețelele de socializare, spre marele amuzament al internauților. 

Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 12 ian, 23:28
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro