Complexul "Dragonul Roșu" din Capitală, luat la control de ANAF. "Un loc în care evaziunea fiscală este la ea acasă" - Video
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Complexul "Dragonul Roșu" din Capitală, luat la control de ANAF. "Un loc în care evaziunea fiscală este la ea acasă"
Complexul "Dragonul Roșu" din Capitală, luat la control de ANAF. "Un loc în care evaziunea fiscală este la ea acasă"
Inspectorii ANAF efectuează controale în complexul "Dragonul Roșu" din Capitală.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că 60 de echipe ale Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală desfăşoară, joi, acţiuni de control în Dragonul Roşu, transmite Agerpres. 

"60 de echipe ale Antifraudei desfăşoară acţiuni de control în Dragonul Roşu. Acolo este un loc în care evaziunea fiscală este la ea acasă şi, aşa cum am spus de la începutul mandatului, lupta ANAF-ului va fi împotriva celor care fac evaziune fiscală, iar agenţii economici care îşi declară şi îşi achită obligaţiile la termen nu vor fi niciodată deranjaţi de echipele noastre", a afirmat preşedintelui ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş, într-o înregistrare video.

Şeful ANAF a precizat că, la sfârşitul zilei, vor fi comunicate rezultatele obţinute în urma acestei descinderi în Dragonul Roşu.

"Un loc în care evaziunea fiscală este la ea acasă"

"Acolo este un loc în care evaziunea fiscală este la ea acasă și, așa cum am spus de la începutul mandatului, lupta ANAF va fi împotriva celor care fac evaziune fiscală, iar acei agenție economici care își declară și își achită obligațiile la termen nu vor fi niciodată deranjați de echipele noastre", spune șeful ANAF, Lucian Heiuș, într-un clip postat pe Youtube.

ANPC a închis 28 de magazine în complexul Dragonul Roșu din Capitală. Amenzi de aproape 200.000 de lei

Și inspectorii ANPC au descins în complexul Dragonul Roșu din Capitală, în noiembrie 2021.  Atunci, comisarii ANPC au aplicat 21 de amenzi, în cuantum de 190.500 lei și 2 avertismente. Ca urmare a acestei acțiuni, au fost aplicate și următoarele măsuri speciale:

- au fost sigilate 28 de spații comerciale, întrucât pe suprafața acestora au fost identificate produse posibil periculoase sau contrafăcute, urmând ca, în perioada următoare, operatorii economice să probeze cu documente faptul că produsele sunt conforme sau, acolo unde au fost descoperite produse contrafăcute, investigația să fie continuată de polițiștii de la SICE IF;

- s-a dispus interzicerea introducerii pe piață a produselor neconforme, în cazul a 5 operatori economici. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel