Compatibilitate între zodii pentru relația de cuplu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Măcar o dată în viață ai căutat cât de compatibil ești cu o altă zodie. Fie îți plăcea de cineva și voiai să vezi dacă aveți șanse, fie verificai calendarul zodiacal ca să îți confirme de ce te-ai certat cu partenerul. Dar cât de multe știi despre compatibilitate între zodii pentru relația de cuplu?

Mulți ar crede că zodiile nu au nici o legătură cu felul în care oamenii se înțeleg.

Dar dacă ar fi să studiezi mai îndeaproape, ai putea observa câteva asemănări și mai multe legături care au loc între persoane cu zodii diferite. De exemplu, ai observa cum sunt structurate relațiile între un leu și un capricorn.

Cele mai compatibile zodii în relația de cuplu

Probabil că ai auzit că cele 12 zodii sunt împărțite în 4 elemente: foc, pământ, apă și aer. Ei bine, aceste elemente au și ele ceva de spus în felul în care zodiile se înțeleg. Dacă ar fi să ne raportăm la cele 4 elemente din punct de vedere fizic am observa indicii importante pentru relațiile dintre parteneri.

Fiecare combinație de elemente are o șansă mai mică sau mai mare de a forma o apropiere sentimentală. De exemplu, nu vei putea obține o relație stabilă între foc și apă. Este de la sine înțeles că apa stinge focul și îl anulează. Pe de altă parte, poți observa și că aerul întețește focul și îl face să se aprindă mai mult.

Așadar, uite ce zodii sunt compatibile pentru relația de cuplu:

- Apă – Apă sau Apă – Pământ;

- Aer – Aer sau Aer – Foc;

- Foc – Foc sau Foc – Aer;

- Pământ – Pământ sau Pământ – Apă.

Este mai probabil ca relațiile între aceleași elemente să funcționeze, întrucât au, în mare parte, aceleași nevoi. Așadar, zodiile se înțeleg și se pot adapta una celeilalte.

Totodată, este important ca relațiile să fie echilibrate și să nu existe o zodie care să domine complet. Altfel, relația poate fi toxică și dăunătoare.

Cu ce zodii nu ești compatibil în iubire

Atunci când un cuplu este format din zodii total opuse, relația poate avea de suferit. În ciuda faptului că se spune că opusele se atrag, în ceea ce privește zodiile lucrurile stau altfel. Uite ce zodii nu sunt compatibile:

Aer – Apă sau Aer – Pământ;Apă – Aer sau Apă – Foc;Foc – Apă sau Foc – Pământ;Pământ – Aer sau Pământ – Foc.

În natură, apa și aerul nu intră în interacțiune directă, deci relația ar putea fi neutră. În cazul unei zodii dominante, lucrurile pot escalada. De asemenea, nici pământul cu aerul nu sunt în contact direct. Ceea ce înseamnă că zodiile se adapteză greu una cu cealaltă și le este dificil să poată ajunge la un consens.

Între zodiile de apă și cele de foc este o relație plină de pericol. Zodia de apă poate să stingă entuziasmul zodiei de foc. Chiar și viceversa, zodia de foc poate provoca agitație în viața zodiei de apă.

Incompatibilitatea dintre zodiile de foc și pământ sunt legate de interacțiunea directă. În relații dominante, zodia de pământ poate să provoace sufocare și epuizare constantă pentru zodia de foc. De asemenea, dacă zodia de foc este dominantă, zodia de pământ poate să se simtă copleșită de atitudinea partenerului.

Dacă ești în căutarea unor sfaturi pentru relația de cuplu și compatibilitatea dintre voi, încercați să comunicați cât mai mult și să înțelegi nevoile celuilalt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel