Companiile românești pot primi finanțare de 25.000 euro. Cine are acces la bani
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Vești bune pentru antreprenori! Companiile românești pot obține o finanțare de 25.000 euro. Iată pentru ce domenii este valabil acest beneficiu.

Vești bune pentru antreprenorii din România! Companiile pot obține o finanțare de 25.000 euro, prin intermediul Venture Program, un proiect lansat de EIT Digital, parte a Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT), așa cum anunță economedia.ro. Beneficiul este valabil inclusiv pentru firmele din Bulgaria.

Bani europeni pentru firme româneşti

Prin proiectul lansat de EIT Digital, prin Venture Program, zece echipe de antreprenori din România și Bulgaria pot obține o finanțare de 25.000 euro. Antreprenorii din România și Bulgaria se pot înscrie pe platforma F65 până la data de 16 aprilie. Primele informații arată că se pot înscrie companiile care evidențiază un produs cu un mare grad de inovare, dar mai ales, care are potențial de comercializare în una din industriile susținute de EIT Digital, precum: Digital Cities, Digital Industry, Digital Tech, Digital Wellbeing sau Digital Finance. Echipele selectate vor beneficia de un program de 8 săptămâni, care are la bază preaccelerarea, astfel, antreprenorii vor participa la traininguri specializate și vor învăța cum să-și identifice corect clienții. Persoanele interesate vor afla cum își pot înființa o companie de tip start-up, cum să obțină fonduri de la investitori, iar în cele din urmă, vor descoperi trucuri pentru dezvoltarea MVP-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel