Comisie de etică a TVR după ”Profesioniștii” cu Emilia Șercan. Claudiu Lucaci: Nu mă așteptam la o asemenea desfășurare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Emilia Șercan, ”Profesioniștii”
Emilia Șercan, ”Profesioniștii”
Jurnalista Emilia Șercan a fost protagonista unui moment intens discutat, după difuzarea emisiunii ”Profesioniștii” la TVR 1. 

Iată partea controversată din emisiunea ”Profesioniștii”: 

Jurnalista Emilia Șercan a decis să nu mai tacă. Ea a scris pentru pressone.ro, ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor de filmat și cum au fost lipite părțile de emisiune filmate. 

Iată o scurtă parte din ce a scris Emilia Șercan: ”Nu am plecat din studio. Am rămas acolo până la finalul filmărilor, la câțiva metri distanță de masa unde se realiza interviul. Acel moment delicat − când plâng şi spun că n-ar fi trebuit să vin în emisiune − a fost filmat, deci, în afara cadrului formal, în afara interviului la care fusesem invitată. Acel episod s-a consumat când eram ridicată de pe scaun, însă Eugenia Vodă a ales să difuzeze imaginile, un moment uman foarte delicat pentru mine – lucru incalificabil pentru cineva care realizează o emisiune care se cheamă "Profesioniștii" și care știe că astfel de imagini nu se fac publice.”. 

În urma a ceea ce a scris jurnalista, Claudiu Lucaci, moderatorul emisiunii ”Ultima Ediție” de la TVR, a scris pe Facebook, că o Comisie de Etică ar putea clarifica exact ce s-a întâmplat: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel