Comezile pentru iPhone 5 au depăşit două milioane încă din prima zi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iphone5-comenzi de peste 2 milioane
iphone5-comenzi de peste 2 milioane

Apple declară că, în prima zi de la lansarea noului iPhone 5, comenzile pentru acesta au depaşit două milioane de bucăţi, dublu faţă de iPhone 4S, anunţă The Guardian. Mai mulţi clienţi ar putea aştepta şi până în octombrie pentru a-şi primi produsul.

Autor: Adina Predescu

Noul iPhone 5, mai subţire şi mai mare faţă de precedentul iPhone 4S, va fi lansat pe data de 21 septembrie, iar Apple a primit deja comenzi directe de la toţi operatorii de telefonie mobilă din toată lumea. Aceştia declară că au înregistrat peste două milioane de comenzi, dublu faţă de iPhone 4S.

“Chiar dacă majoritatea comenzilor au fost programate spre a fi livrate pe 21 septembrie, multe dintre ele vor fi livrate şi în octombrie”, notează Apple într-un raport. Pe site-ul lor se precizează că produsele vor fi expediate în două până la trei săptămâni.

 Smartphone-ul poate fi achiziţionat în Marea Britanie la preţul de aproximativ £529 pentru versiunea de 16GB, £599 pentru cea de 32GB sau £699 pentru versiunea de 64GB, mai scrie The Guardian.

După data de 28 septembrie, iPhone 5 va fi lansat şi în alte 22 de ţări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel