Comentarii anti-profesori după anunțul lui Orban
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Critici la adresa profesorilor în această perioadă în care cursurile sunt suspendate. 

Un articol în care premierul Ludovic Orban anunţă că nu intenţionează să îngheţe anul şcolar a atras o serie de comentarii critice la adresa profesorilor. 

Ce a declarat Ludovic Orban: "N-a existat nicio discuție pe tema șomajului tehnic la cadrele didactice, a spus premierul. Profesorii să țină orele prin toate mijloacele, online, și să-și facă treaba, astfel încât să nu fie înghețat anul școlar. Nu avem în vedere această soluție (înghețarea anului școlar-n.red.)."

Iată ce comentarii a primit ştirea: 

Horia Bucur: Ce lecții online? Unde? Ce face profa de sport? Dar cea de muzică? Dar geografie ,biologie? Cine controlează leprele astea? Cum măsoară activitatea profesorilor? Meditarorii au invatat de Zoom , proful de la catreda ,NU. SOMAJ tehnic e Mult . Suspendat contractul de muncă!!!!


Sever Avramoiu: exceptie florin roman.

Dana Daniela: Profesorii sunt plătiți normal dar nu își fac treaba. Pe cei mici ii nenorocesc cu teme, iar pe cei mari de clasa 8 a și a 12 a, i-au abandonat. Nu se lucrează nimic cu cei care vor avea bac și capacitate.

Geo Coca: Asta ori e p..., ori e p... Inclin spre a doua varianta... Pai cum bre,asta-i liberalism? Profesorul si-o f%¤# cu salariul intreg iar ala care PRODUCE - si BANII profului o s#¤-n faimosul somaj tehnic.! D-aia haimanaua de Luca din Haimanale si-a< bagat piciorul> in Romania. D-aia ala cu masa aia cu niste scaune(pe unul si-a asezat cinevacorpul prezidential) a spus ca ne-a gasit si mai prosti si mai saraci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel