Combinatozaur Paul Maximus, din reclama Vodafone, și „Cristina“ formează un cuplu în viața de zi cu zi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cine este Paul Maximus? Cunoscut mai ales pentru prestaţiile haioase din reclamele care rulează la TV,  Paul Ipate, combinatorul de serviciu, a ajuns mare vedetă. În spatele situaţiilor hazlii, pe care le construieşte în spoturile unei cunoscute firme de telefonie mobilă, se ascunde însă un actor adevărat şi de mare perspectivă.

De la Academia Militară la teatru și filme artistice

În 2006, a jucat rolul lui Costi Andronescu, soldatul dezertor din filmul “Hârtia va fi albastră”, al regizorului Radu Muntean. De parcă ar avea scris pe frunte că la 18 ani a vrut să dea la Academia Militară, Paul a prins în teatru rolul soldatului Eugene Morris Jerome, din “A fost odată… în Brooklyn” şi “Biloxi Blues”. Un an mai târziu, sub bagheta regretatului Cristi Nemescu, apare tot în uniformă, în “California Dreamin’ (nesfârşit)”.

În viața de zi cu zi Paul a „combinato" deja pe Cristina

În reclamele la cartele ieftine şi combinaţii de-o seară joacă şi Ioana Blaj, interpreta Cristinei, care este asaltată “pe sticlă” de avansurile personajului interpretat de Paul Ipate. În viaţa de zi cu zi însă, Ioana - Ally pentru prieteni - a cedat avansurilor lui Paul, cu care s-a mutat într-o garsonieră în cartierul bucureştean Titan. Sunt împreună de patru ani şi se simt bine unul cu altul.

Vedetă peste noapte

Paul spune cu un aer serios care-l diferenţiază de personajul său, că succesul se datorează promovării agresive, dar şi publicului tânăr care s-a recunoscut imediat în glumele lui Maximus.

Reacţii există peste tot pe unde se duc, aşa că, dacă cei doi nu ştiu cât de des sunt difuzaţi pe micul ecran, îşi dau seama după manifestările oamenilor. „Mă strigă «Combinatozaur», asta este porecla mea acum", spune el. A mai jucat în câteva reclame înainte, pentru Sprite şi Bucegi, dar niciuna n-a avut genul acesta de impact. Şi Ioana a promovat pe panouri outdoor alte produse, dar a făcut şi un spot pentru tabloidul britanic „The Sun". Recent a fost ofertată chiar de o altă companie de telefonie mobilă.

Lumea lui Paul Maximus se apropie de sfârșit

Responsabil în calupuri de 30 de secunde fie cu convocările la distracţie, fie cu marea ieşeală, Paul Ipate mai are contract cu telefonia mobilă şi cu pauzele publicitare până la sfârşitul anului. “Ce fac eu în reclamele astea nu e vreun mare rol, e vorba doar de atitudine. Eu vreau teatru şi film, reclamele le fac strict pentru bani. Financiar, mi-ar fi mult mai greu dacă aş câştiga doar din teatru. (...) E un mic compromis, adevărat, dar mi-l asum”, declară actorul de 25 de ani.

Banii obţinuţi din reclame - la bere Bucegi, la Bergenbier, la ProSport, la Sprite sau la Vodafone - n-au fost puţini şi s-au dovedit de folos pentru Paul: i-a făcut cavou tatălui său, dispărut dintre noi pe 20 mai 2008, a achitat chiria în avans pe un an (9.600 de lei) şi a plătit datoriile familiei (9.000 de lei). Pentru el, “maxim am spus!” - vorba reclamei - o bicicletă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel