Comasare alegeri 2024. Mugur Ciuvică, propunere explozivă după răsturnarea de situație din Parlament: Telefonistul știe. Să aleagă el, nu mai alegem noi
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Mugur Ciuvică propune ca persoana care i-a sunat pe premierul Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu să renunțe la pragul privind abuzul în serviciu să se ocupe și de problema alegerilor.

"Acum, vorbesc de comasări, de alegeri... Domnule, patru rânduri de alegeri... Este război, este inflaţie, e aia, e aia, e aia şi nu are rost. Se pierd bani cu alegerile. Cine i-a sunat pe Ciucă şi pe Ciolacu să se răsucească la 180 de grade cu Codul penal nu poate să aleagă direct? Ce rost are să ne chinuim noi? Punem nişte marionete în Parlament care nici măcar nu sunt ale noastre. Nu se ştie ale cui sunt. Aiurea... Cheltuim bani... Poate să facă un Parlament şi mai suplu. Nu 400 şi ceva de marionete, hai 100 de parlamentari maxim, că poate se mai îmbolnăveşte vreunul şi să nu rămână Parlamentul gol. Aleşi de entitatea care i-a sunat pe Ciolacu şi pe Ciucă.

Dacă cineva care nu se vede are forţă să ridice telefonul să îi sune pe Ciucă şi pe Ciolacu şi să schimbe la 180 de grade o lege importantă aflată în dezbatere în Parlamentul României, această entitate trebuie să facă toată treaba, să nu ne mai chinuie pe noi cu alegeri, că nu suntem în stare să alegem. Eventual, să lase primăriile în seama noastră, a prostimii, dar în rest, europarlamentari.. Păi ştim noi pe cine să trimitem la Bruxelles acolo? E treabă serioasă. Nu ne băgăm noi în asta. Cu Parlamentul clar nu avem nicio treabă. Se vede, că noi am ales nişte oameni care sunt dirijaţi la telefon de cineva.

Păi, cineva-ul ăla să aleagă, nu mai alegem noi. La fel şi cu preşedintele. Telefonistul ştie. Se linişteşte lumea, nu se mai agită. Un Parlament, repet, foarte suplu, că să nici nu cheltuim foarte mulţi bani cu el - maxim 100 de persoane", a spus Mugur Ciuvică, în emisiunea Miercurea Neagră de la DCNews TV.

"Asta este soluţia cea mai bună pentru ţară"

"Foarte bună ideea. Propunerea domnului Mugur Ciuvică este ca entitatea care a scos pragul la abuzul în serviciu şi a băgat SRI-ul în dosarele penale să hotărască cine va fi europarlamentar, parlamentar şi preşedinte, ceea ce ne scuteşte de trei rânduri de alegeri şi avem şi noi, prostimea, un rând de alegeri. Este super bine! Cred că mulţi dintre telespectatorii şi cititorii noştri vor fi de acord că asta este soluţia cea mai bună pentru ţară", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în același ton ironic folosit de Ciuvică.

Youtube video image

 

Image by Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel