Colocviile de literatură și arte, Ediţia a XXVII-a, 2021
Autor: Flaviu Predescu | Publicat pe: 19 iul 2021, 08:10
WhatsApp
La sfârșitul săptămânii, la Căminul Cultural din Ciumbrud a fost organizată cea de-a XXVII-a ediție a Colocviilor de literatură și arte. 

„Tema principală a dezbaterilor literare a constituit-o poezia lui Aurel Pantea și cele două volume, în ediție bibliofilă, apărute la Editura Vinea din București: " Infernul meu", o antologie de Ioan Hădărig cu o prefață de Al. Cistelecan și "Mon enfer", traducerea în limba franceză de Marcela Hădărig a poemelor. Au participat la colocvii: Georgeta Orian, Sonia Elvireanu, Gabriela Chiciudean, Mircea Stâncel, Teodor Laurean. Manifestarea a cuprins: lectură publică din versurile autorilor participanți, lansări de carte, recital de muzică Marius Moga și Claudiu Cordea, expoziția de artă Mihaela Bako. 

Expoziție de artă Mihaela Bako

O inedită expoziție de artă semnată tot de Mihaela Bako poate fi vizionatǎ în zona de expoziții stradale a municipiului Aiud. 

În mesajul său înregistrat și  trimis  pentru participanții la aceastǎ ediție a colocviilor, poetul Aurel Pantea mărturisea că Aiudul reprezintă pentru el "o citadelă culturală " şi cǎ apreciazǎ  eforturile organizatorilor precum şi ediţia bibliofilǎ realizatǎ de editura Vinea, încheind cu un poem.

Organizatorii evenimentului au fost: Centrul Multicultural Liviu Rebreanu Aiud, Fundația Inter-art Aiud, Primăria/Consiliul  Local Aiud” arată un comunicat Inter-art Aiud. 

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro