Coldea, amenințări. Ghiță, ÎNFIORAT: Îmi e frică! M-a îngrozit!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sebastian Ghiță a vorbit despre amenințările lui Coldea după audierile din Parlament.

„Este evident că la astfel de cuvinte spunse pe un astfel de ton, mă gândesc la ce e mai rău. Realitatea e că, totuși, mai ales pentru relația pe care am avut-o , pentru că ne vizitam, mergeam în concedii, au crescut copii împreună, nu m-am așteptat vreodată să aud astfel de amenințări spuse pe un astfel de ton. Practicc acel 'nu va termina bine', 'destinul i s-a sfârșit tragic', sunt extrem de dure, de amenințătoare.

M-a îngrozit. Am stat, am tras aer în piept, nu-mi vine să cred ce am auzit. Am fugit de acolo tocmai pentru că am simțit astfel de lucruri. Poate azi mulți înțeleg și cred ce mi s-a întâmplat, înțeleg de ce am luat decizia de a fugi”, a spus Ghiță la România TV.

„Mie de azi o să-mi fie frică și să mă întâlnesc cu cineva, sa ies pe stradă, sa stau în casă, într-un context în care vedeți ce se discută în toată lumea, cazul otrăvirii spionului rus.

(...)

Mai are multe relații și cunoștințe. Da, îmi e frică. Nu știu ce se poate întâmpla. Am crezut că lucrurile se normalizează. Această metodă de a pune pumnul în gură, de data asta e folosită ca amenințare publică, nici măcar ca sugestie”, a mai completat Ghiță.

Pilda cu Iuda

„Despre ce trădare vorbește? Ce trădător și ce Iude? Eu nu simt că mi-am trădat prietenul după ce mi-a făcut. Nu eu i-am făcut probleme și dosare, ci el mie, pe probe false aranjate de slugile lui de la Prahova”, a adăugat fostul deputat Sebastian Ghiță.

"Aș vrea să reamintesc și de un celebru personaj biblic, care în urmă cu 2000 de ani a trădat pentru 30 arginți. Ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Ca orice trădător, acesta a avut parte de un sfârșit tragic”, a declarat Florian Coldea la finalul declarației de presă pe care a susținut-o după audierile din Parlament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel