Coincidență macabră legată de românca găsită decapitată la Paris
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
08-moarta_f6ad32af12
08-moarta_f6ad32af12

Coincidență macabră în cazul tinerei din Galați în vârstă de 20 de ani, Emanuela Mereuță, care a fost găsită de curând decapitată lângă o pădure din Paris.

În urmă cu patru ani, o altă tânără a avut parte de același sfârșit tragic pe tărâmurile din Franța. Este vorba despre o prostituată româncă din același județ de unde era originară și Emanuela Mereuță – Galați – în vârstă de 20 de ani, care a fost găsită decapitată.

Inițial, Georgiana Andreea Tofan a fost dată dispărută, iar peste o lună a fost descoperită de câțiva pescari, în râul Durance, de lângă Avignon. Fusese văzută ultimă oară de verișoarele sale care au declarat că Andreea s-a urcat într-un Renault Clio, condus de un bărbat de origine maghrebiană. Nici până în prezent, oamenii legii nu au rezolvat acest caz al morții Andreei Tofan.

Nici în ceea ce o privește pe Emanuela Mereuță, polițiștii nu au ajuns la nicio concluzie. A fost demarată o anchetă pentru a descoperi în ce condiții s-a produs tragedia și cine se face vinovat în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel