Coincidență cu moartea Mioarei Roman. Ce s-a întâmplat în urmă cu 10 ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Oana și Mioara Roman/ sursa foto instagram
Oana și Mioara Roman/ sursa foto instagram
Mioara Roman a murit în noaptea de 22 spre 23 februarie 2024.

Mioara Roman a murit în noaptea de 22 spre 23 februarie 2024, la vârsta de 83 de ani, la azilul de vârstnici din localitatea Snagov, unde se afla de mai multă vreme, a anunțat Oana Roman.

Coincidența face ca pe 21 februarie, cu doar o zi înainte de decesul Mioarei Roman, să fi fost ziua fetiței Oanei Roman, Maria Isabel Elisei, care a împlinit vârsta de 10 ani. 

Oana Roman postase o compilație cu mai multe fotografii cu aceasta pe profilul personal de TikTok, în care îi urează „La mulți ani“.

Pe 21 februarie 2014, Oana Roman a devenit mamă, micuța cântărind la naștere puțin peste 2 kilograme și având 45 de centimetri. Maria Isabel Elisei a primit nota 10. La acea vreme, Mioara Roman a mers la spital pentru a-și felicita fiica.

@oanaromanoficial la mulți ani #isabelamea cea minunata . te iubesc mai presus de orice. #foryou #foryoupage #viral #daughter #birthday ♬ original sound - oana roman

„Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămică, pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace“ se arată în mesajul din această dimineață în care Oana Roman anunță decesul mamei sale.

Femeia suferea de o formă gravă de Parkinson și de o degenerare neurocognitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel