Codruța Kovesi, revenire. Roșca Stănescu: Sunt foarte îngrijorat. Am o plângere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Sorin Roșca Stănescu a declarat că este îngrijorat cu privire la plângerea penală pe care a făcut-o împotriva fostului șef al DNA.

Sorin Roșca Stănescu susține că nu știe ce se va întâmpla de acum înainte cu plângerea penală împotriva Laurei Codruța Kovesi în contextul actual în care fosta șefă a DNA ocupă acum funcția de procuror la Serviciul de îndrumare și control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Plângerea jurnalistului prevede cererea declanșării unei anchete cu privire la semnatarii protocolului dintre PICCJ si SRI.  

"Dânsa va cenzura dosarele" 

"Sunt foarte îngrijorat pentru că am o plângere penală împotriva doamnei Kovesi care este urmărită de secția parchetelor militare, aceeași secție care acum văd că e sub obiectivul domnului Lazăr, văd că doamna Kovesi devine un fel de cenzor-șef al Parchetului General, deci dânsa va cenzura dosarele și va cenzura inclusiv procurorii militari și nu știu ce se va întâmpla în condițiile astea cu plângerea penală pe care eu am făcut-o împotriva doamnei Kovesi. Mai sunt îndependenți acești procurori în condițiile astea?", a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel