Codrin Ștefănescu, despre cazul Dan Voiculescu: ”Nici în Cuba nu s-a întâmplat așa ceva!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a comentat miercuri dosarul care a dus la condamnarea lui Dan Voiculescu.

Invitat la DCNews Live, Codrin Ștefănescu a declarat că ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Dan Voiculescu nu are precedent nici măcar în Cuba lui Fidel Castro.

”Elena Udrea spune acum că s-au făcut dosare la comandă politică. Și întrebarea noastră a fost: Dacă da, atunci cine? Eu am dat exemplu: Cazul Năstase a fost un caz politic? Dar cazul Babiuc a fost un caz politic?”, a spus liderul PSD, moment în care analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit: ”Sau cazul Dan Voiculescu ...”.

”Sau cazul Dan Voiculescu. Telepatia este celebră, este de predat la facultățile de drept, cred că nu numai în România. Așa ceva nu cred că s-a întâmplat nici măcar în Cuba, să spui că telepatic și-a influențat oamenii pentru a face o faptă sau pentru a acționa într-un fel. Cred că nici în Cuba lui Fidel Castro, în urmă cu 25-30 de ani, când era încă Cortina de Fier, nu se arestau și nu se anihilau adversarii politici în felul ăsta”, a continuat Codrin Ștefănescu.

Vezi și: Dan Voiculescu, lovitură în justiție pentru Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel