Codrin Ştefănescu, replică pentru Oprişan: Mesajele curg în PSD să rămână Dragnea
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu a declarat, duminică seara,  că în sediul din Băneasa nu s-a discutat despre schimbarea din funcție a lui Liviu Dragnea.

Codrin Ştefănescu a declarat că din județe curg mesaje de susținere pentru Liviu Dragnea  și i-a transmis vicepreședintelui PSD, Marian Oprișan, care a cerut demisia lui Dragnea, că nu poate cere nimic fără un mandat de la organizația județeană PSD Vrancea.

„Nu s-a discutat nici măcar o secundă, în această seară, despre varianta schimbării conducerii partidului. PSD nu e ca PNL, PDL și partidul securist USR în care ordinele vin din exterior și toată lumea le execută. PSD rămâne un partid de mase, foarte bine organizat, cu un număr imens de membri de care trebuie ținut cont și în aceste clipe, până se numără voturile, mesajele curg din toate zonele țării exact invers, adică să ne păstrăm liderul partidului, să rămânem uniți și să facem cât de curând o analiză vizavi de votul pe care l-am obținut la nivelul fiecărui județ și atunci vom găsi și explicațiile de ce, cum și ce s-a întâmplat în unele lucruri. O declar în calitate de secretar general al partidului care știe tot ce se întâmplă în PSD",a declarat Codrin Ștefănescu.

„Este greu ca cineva să creadă că vreun lider important de județ, cum e Marian Oprișan, ar putea singur, de capul lui, să ceară ceva fără acceptul oamenilor din organizația de care răspunde. Asta îi transmit public. Toată lumea trebuie să fie calmă", a mai spus Ștefănescu.

Vezi si: Victor Ciutacu a răbufnit. Mesaj dur către liderii PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel