Codrin Ștefănescu: Mișcarea haștag s-a închis! Ați văzut ce au făcut Clotilde Armand și Dominic Fritz? E horror! / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Codrin Ștefănescu
Sursă foto: Facebook Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie, a criticat mișcarea haștag.  

Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie, a vorbit despre administrația locală sub conducerea USR.

„Mișcarea globalistă haștag s-a închis. Ce avea haștagul? De exemplu, o avea pe Clotilde Armand. Șobolanii și mizeria din Sectorul 1 s-au întins în tot Bucureștiul, că doar nu poți să ții gândacul și șobolanul pe loc. Asta ați votat, asta ați vrut, asta aveți. Nu vă mai convine, știu, dar data viitoare fiți atenți. Așa e și la Brașov, dar și la Timișoara, orașul Revoluției, orașul camarazilor mei. În acest oraș... să-l alegi pe Dominic Fritz la doi pași de Piața Operei care încă este plină de gloanțe și încă plină de sângele celor care au murit... să alegi un astfel de individ?! Este horror!”, a zis Codrin Ștefănescu la DC News și DC News TV.

Răspunsul integral îș găsiți de la minutul 31:

VEZI ȘI: Cel mai slab ministru în viziunea lui Codrin Ștefănescu: E jenant! Toată presa îl atacă, iar el n-are treabă. Al cui ești de te-a pus Ciolacu în Guvern?

Codrin Ștefănescu a spus cine este, în viziunea sa, cel mai slab ministru din Guvernul actual.

El l-a nominalizat pe Florin Spătaru, ministrul Economiei.

„Mă uit la ministrul ăsta al Economiei care este de la PSD - Florin Spătaru. E jenant! Toată presa îl atacă toată ziua, iar el n-are nicio treabă. Al cui ești, domnule, de te-a pus Ciolacu ministrul Economiei? Nu răspunde la nicio întrebare, doar vine cu niște comunicate”, a zis Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că, de-a lungul vremii, au mai fost miniștri slabi la Economie, cum ar fi Dănuț Andrușcă.

„Ministrul de acum este o glumă pe lângă Andrușcă, iar Andrușcă, da, nu a fost cea mai fericită nominalizare. Dar ce este acum este de domeniul absurdului. Oamenii ăștia care ne conduc țin de domeniul absurdului”, a mai zis Codrin Ștefănescu la DC News și DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel