Codin Maticiuc, rol de interlop în serialul Clanul. Și-a făcut „pregătirea” pe lângă Nuțu Cămătaru: „Eu am stat pe lângă el cinci ani”
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Codin Maticiuc face parte din distribuția serialului Clanul, care va începe în curând, la PRO TV. 

În exclusivitate pentru Spectacola, actorul vorbește despre rolul său în serial, dar și despre cum l-a ajutat experiența documentării cărții „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Camataru”.

„Mi-a plăcut foarte mult să fac asta, din mai multe puncte de vedere. În primul rând echipa, e echipa cu care m-am simțit cel mai confortabil, până acum, actorii, colegii, cu o parte mai jucasem și eram foarte ok, dar pe mulți i-am cunoscut aici. Sunt niște super actori: George Mihăiță, George Ivașcu, Carmen Tănase. Mi-a plăcut foarte mult. Este rolul în care m-am simțit cel mai bine, până acum și am simțit eu că o să se vadă asta, relaxarea”, a declarat Codin Maticiuc pentru Spectacola.

Filmul urmărește să arate realitatea din lumea interlopă bucureșteană

Deși nu este inspirat din fapte reale și are la bază un serial coreean, serialul Clanul vrea să redea, cât mai aproape de realitate, viața interlopă din București. Pentru asta, scenariștii s-au documentat temeinic și chiar i-au cerut ajutorul și lui Codin, care are experiență cu zona aceasta a Capitalei. El a lucrat cinci ani la documentarea pentru cartea despre Nuțu Cămătaru, astfel că a putut observa cum se desfășoară lucrurile în lumea interlopă. 


„Scenariștii acestui serial au lucrat chiar și cu mine, pentru a fi cât mai aproape de realitate. Serialul nu urmărește neapărat povestea în sine. Povestea în sine e luată, știți că e un serial turcesc, care are la bază un serial coreean, și atunci există baza aia acolo. Dar foarte multe din adevărurile, din limbajul, din obiceiurile, din deprinderile zonei infracționale de la noi, sunt transpuse aici. Când vorbim de zona asta, atât despre polițiști, cât și despre infractori, sunt aduși cât mai mult la zona românească”, a mărturisit actorul. 

Vedeți mai mult pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel