Cod Portocaliu în sudul ţării şi în Capitală, de alegeri. Anunţul ANM
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
De ziua alegerilor locale și europarlamentare va fi caniculă, maxime termice de 36 de grade, cu o căldură resimțită de peste 40 de grade.

„Este Cod Portocaliu începând de mâine până marți, în partea de sud a țării, inclusiv în Capitală. Dacă astăzi, în Capitală, a fost cel mai cald, 35 de grade, cu 39 de grade temperatură resimțită, mâine mergem pe valori de 36 de grade. De altfel, în toată țara vor fi temperaturi între 27-37 de grade, cu un disconfort termic în creștere. Avertizarea de Cod Portocaliu e valabilă până marți dimineața, cu o probabilitate de prelungire până joi. Minimele de pe parcursul nopților vor depăși 21 de grade, fiind noapte tropicală. 

Mâine, o vreme mult mai caldă decât în mod obișnuit, așa cum menționam. Este posibil ca, începând de după-amiază și în prima parte a nopții, să fie intensificări ale vântului. Cu o probabilitate destul de semnificativă, înnorări temporar accelerate la nivel local, având în vedere căldura acumulată în Banat, Crișana, cea mai mare parte a Moldovei și în Transilvania. La nivel local, vor fi fenomene de instabilitate în aceste regiuni, începând cu după-amiaza”, a precizat Elena Mateescu, la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel