Data publicării:

COD GALBEN de vreme severă imediată

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Root
WhatsApp

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vreme severă pentru următoarele ore. Sub incidență de COD GALBEN de vânt puternic se află mai multe județe din țară.

Emis la ora 15.00, CODUL GALBEN care vizează jumătatea estică a județelor Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea, dar și județele Botoșani și Iași, va expira la ora 18.00. În aceste zone, vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h, izolat peste 70 km/h.

Între orele 14:00 şi 17:00, local, în zonele joase din judeţele: Sibiu (inclusiv municipiul Sibiu), Alba, Braşov (inclusiv municipiul Braşov) şi Mureş sunt așteptate intensificări ale vântului ce vor depăşi local 55 km/h şi care vor atinge la rafală 70-80 km/h.

Între orele 15:00 şi 18:00, în jumătatea de est a județelor Suceava, Neamț, Bacău şi Vrancea, precum și județele Botoșani și Iași se vor semnala intensificări locale ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 de km/h, izolat peste 70 de km/h.

Între orele 14:15 şi 20:15, în zonele joase din judeţele Satu Mare, Sălaj şi Cluj se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală pot să depăşească 54 de km/h.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel