Coca Cola, programe pentru elevi și protecția mediului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

În anul 2015, Fundația Coca-Cola a donat 84,5 milioane de dolari către aproape 300 de organizații dedicate dezvoltării comunităților. De aceste granturi beneficiază în mod direct peste 70 de țări și teritorii. Aproximativ 95% din fonduri sunt direcționate către prioritățile de sustenabilitate ale Companiei Coca-Cola, concentrate pe trei direcții cheie: autonomizarea femeilor, protecția resurselor de apă, bunăstarea comunităților.

În 2015, Fundația a donat aproximativ 5,5 milioane de dolari pentru sprijinirea inițiativelor care încurajează autonomizarea femeilor, 26,5 milioane de dolari pentru susținerea inițiativelor dedicate protecției mediului și a resurselor de apă, respectiv 48 milioane de dolari pentru sprijinirea programelor pentru consolidarea comunităților care includ inițiative de dezvoltare în domeniul educației, tineretului și HIV/SIDA. Totodată, Fundația a donat 4,3 milioane de dolari pentru alte programe importante dedicate îmbunătățirii vieții comunităților, dezvoltării artelor și culturii, dar și asistenței umanitare.

Pentru a consulta lista completă a tuturor beneficiarilor granturilor din 2015 click aici.

Totodată, mai multe despre programul de donații al companiei Coca-Cola găsiți aici.

Fundația Coca-Cola este activă prin granturile oferite și în România. În prezent, sunt în derulare două proiecte majore: unul în domeniul educației - proiectul „Suntem generația în mișcare!", respectiv în domeniul protecției mediului și al resurselor de apă - proiectul „Împreună pentru Dunăre".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel