Coaliția PSD-ALDE. Se rupe sau nu? Adrian Dobre: Există o singură variantă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dragnea și Tăriceanu
Dragnea și Tăriceanu
Adrian Dobre de la PSD susține că nu se va rupe coaliția de guvernare.

Luni seară, aflat în studioul România TV, Adrian Dobre a făcut următoarele declarații: „Tot auzim, în momente diferite, de ruperea coaliției. Tot felul de intrigi. Să știți că sunt momente în care, în mod evident, liderii coaliției au opinii diferite, dar asta nu înseamnă că se rupe coaliția. Nu se va rupe!”.

„Există o singură variantă, și anume: păstrarea coaliției. PSD și ALDE au câștigat din această coaliție din punct de vedere politic foarte mult. Și nu cred că pot fi contrazis. Au o imensă responsabilitate în continuare, până la sfârșitul mandatului”, a afirmat Adrian Dobre.

Amintim că, tot luni, peședintele ALDE a spus că e normal să există păreri diferite și discuții pentru a ajunge la un consens în coaliția de guvernare, dar exclude o eventuală ruptură a coaliției de guvernare PSD - ALDE. Cât despre ce a spus Liviu Dragnea că ar fi idealist să nu existe conflict politic, acest lucru întâmplându-se doar în dictaturi, Tăriceanu a replicat că „nu știu dacă e chiar idealist și realismul nu presupune o stare de conflict permanent, eu cred că trebuie să existe dispute între majoritate și opoziție, e bine că nu avem puncte de vedere identice, ar fi grav, există riscul anumitor derapaje".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel