Coadă pentru mărțișoare în curtea Primăriei din Timișoara
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Coadă pentru mărțișoare în curtea Primăriei din Timișoara  /  Sursă foto: Pixbay
Coadă pentru mărțișoare în curtea Primăriei din Timișoara / Sursă foto: Pixbay
Zeci de oameni s-au pus la coadă, luni dimineață, în curtea Primăriei Timișoara. Sunt vânzătorii de mărțișoare, chemați la primărie doar luni și marți să-și depună cererile pentru a ocupa o tarabă. 

Digitalizarea n-a ajuns și la comercianții de mărțișoare din Timișoara, pe care reprezentanții primăriei i-au anunțat că doar luni și marți pot depune cererile pentru a obține o tarabă. Sunt peste 300 de amplasamente, iar în centru pot vinde doar artiștii.

„Pentru a veni în sprijinul artiștilor, artizanilor și vânzătorilor locali în această perioadă dificilă, Primăria Timișoara a decis să le ofere acestora posibilitatea de a comercializa produse specifice de 1 Martie, în condiții de siguranță. Cererile se vor înregistra la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, camera 12, ghișeele 8 și 9, în zilele de 22 și 23 februarie, în intervalul orar 8-18”, au informat reprezentanții Primăriei Timișoara.

Numai că vânzătorii de mărțișoare pot depune cereri la camera 12 din primărie, ghișeele 8 și 9, numai în zilele de luni și marți, 22 și 23 februarie. Este nevoie de o cerere tip care poate fi obținută la ghișeu sau de pe site-ul primăriei, de o copie a actului de identitate, cartea de identitate sau act firmă – copie Certificat Unic de Înregistrare). Iar dosarul trebuie dus fizic la Camera 12 din primărie, informează Tion.

Fotografiile cu rândul de oameni care s-a format în curtea Primăriei din Timișoara pot fi vizionate AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel