Coadă în TOATĂ parcarea Ikea. 3 ore de așteptare să intri la cumpărături
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mii de clienți ai magazinului suedez Ikea au stat la coadă până la trei ore pentru a intra la cumpărături, în Marea Britanie.

Mii de clienți ai magazinului suedez Ikea au stat la coadă până la trei ore pentru a intra la cumpărături, în Marea Britanie, transmite The Sun.

Imaginile cu mai multe magazine Ikea din întreaga țară surprind cozi imense în jurul parcărilor din centrele comerciale, iar unii clienți au venit încă de la 5:30 dimineața pentru a prinde un loc bun.

Unii clienți ai Ikea au dezvăluit că au stat și trei ore la coadă pentru a intra în magazinul din Warrington din zona Cheshire. În plus, dacă britanicii au vrut să cumpere de la Ikea, aceștia au trebuit să stea și până la 30 de minute pentru a intra în parcările magazinului.

Comentariile britanicilor de pe rețelele de socializare

 

„Coada se întinde de la etajul trei al parcării din Reading”, a transmis un utilizator, pe Twitter. „La fel ca la Ikea din Warrington, stăm 30 de minute să intrăm în parcare și apoi două ore pentru a intra în magazin. Se pare că sunt 1.000 de oameni la coadă”, a scris un altul.

„Sunt destul de disperat după unele lucruri de la Ikea, însă auzind că se stă de la 5:30 dimineața la magazinul de lângă mine mă face să mă bucur că nu m-am dat viteaz azi”, a mai scris un fan Ikea, pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel