Data actualizării:
Data publicării:

Coadă de aproape 20 de kilometri pe Autostrada Soarelui. Șoferii, blocați în trafic spre București

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
A fost coadă de aproape 20 de kilometri pe Autostrada Soarelui. Șoferii au stat în coloană ore în șir duminică după amiază

Este aglomerație majoră pe Autostrada Soarelui, între localitatea Anghel Saligny, de lângă Cernavodă și podul de pe brațul Borcea, din apropiere de Fetești. Este un adevărat coșmar în trafic pentru șoferii care se întorc de la Constanța, după weekendul petrecut la mare. Timpul petrecut în zona cu probleme de pe autostradă a ajuns la aproximativ două ore și este de așteptat ca această coadă să crească pe măsură ce tot mai mulți șoferi pleacă de pe litoral, spre București. 

Poliția rutieră e mobilizată pentru a gestiona traficul și pentru a încerca să reducă impactul aglomerației, dar cu toate acestea, coada de mașini continuă să se extindă pe Autostrada Soarelui. Oamenii își exprimă frustrarea și nemulțumirea față de situația în care se află. 

În contextul în care vacanța de vară continuă și tot mai mulți oameni pleacă ori se întorc de la mare, se preconizează că aglomerația pe Autostrada Soarelui va persista și se va înrăutăți mai ales în perioada weekendurilor. Turiștii și călătorii sunt sfătuiți să fie pregătiți pentru timpi mari de așteptare și să ia în considerare alternative de deplasare pentru a evita această zonă aglomerată.

Taxa de pod de la Feteşti a fost suspendată începând de joi, 1 iunie, până la finalul sezonului estival, însă se pare că acest lucru nu ajută deloc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel